Ervaring

Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het verplaatsen van winkelrekken en intussen meer dan een vaste waarde in de industrie -en distributiesector.

Topservice

Van spoedinterventies in uitzonderlijke situaties tot een algemeen correcte dienstverlening en kwalitatief productaanbod.

Totaalaanbod

Een totaaloplossing voor de industrie -en distributiesector. Voor al uw hout -en metaalwerken, elektriciteit, renovaties, winkelinrichting en meer kan u bij ons terecht.

NDW

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

NDW is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in winkelinrichting. Een van onze sterke punten is natuurlijk het verplaatsen van gevulde winkelrekken met ons eigen ontwikkeld en gepatenteerd systeem. Naast winkelinrichting heeft NDW zich over de jaren uitgebreid tot een firma die zich ook toelegt op metaalbewerking, houtbewerking, poedercoating, construct en elektriciteit.

Naast de algemene montageactiviteiten werken we stap voor stap naar een totaaloplossing voor de distributiesector en industrie. Veiligheid op de werf – werken volgens VCA principes –, efficiënt werken, scherpe prijzen en een no-nonsense aanpak zijn de sleutelwoorden van onze bedrijfsvisie. We maken er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken. Goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie zijn de kernwaarden van onze werkcultuur.

Vraag uw gratis offerte aan

Bekijk hier de realisaties voor een aantal van onze klanten.


Heb je een vraag voor ons?

Aarzel niet en neem contact op. We behandelen je vraag zo snel mogelijk.    Een paar van onze klanten die reeds jaar en dag op ons vertrouwen.

    Vraag uw gratis offerte aan