HVAC

NDW biedt samen met haar partner DELPA de volledige waaier van HVAC aan. Bent u op zoek naar een specialist in verwarming en sanitair voor uw verbouwing of nieuwbouw? Wenst u te werken met hernieuwbare energiebronnen? Met DELPA kiest u voor een veelzijdig en flexibel bedrijf. Zo bent u altijd zeker van maximale betrokkenheid. We werken met de beste materialen om zo een duurzame kwaliteit te kunnen afleveren. En dat voor alle diensten die we u aanbieden.

Neem contact op

Onze troeven, uw voordelen.

Prijs/kwaliteit

Altijd een heel interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Ervaring

Al ruim 15 jaar ervaring in sanitair en verwarming.

Milieubewust

Energievriendelijke oplossingen.

Spoedinterventies

Klaar om snel tot uw dienst te zijn voor een tussenkomst.

Centrale verwarming

Niets aangenamer dan ’s winters thuiskomen in een huis dat perfect op temperatuur is en dit op een energievriendelijke manier. DELPA maakt dat mogelijk voor u. Van thermostaat tot sierradiator, van de installatie van uw energiezuinige ketel tot regelmatige onderhoudsbeurten.

Onderhoud? Ook daarvoor zijn we er! Regelmatig en doordacht onderhoud verlengt de levensduur van uw installaties aanzienlijk. Wij geven u graag advies en komen jaarlijks of tweejaarlijks langs voor de nodige onderhoudswerken.

Neem contact op

Sanitair en loodgieterij

Een draai aan de kraan en er stroomt koud of warm water uit. DELPA zorgt ervoor. Van badkamer tot wasplaats. Van keuken tot toilet. Een hypermoderne wellnessroom of tijdloze gezellige badkamer? DELPA zorgt dat alle leidingen en afvoeren liggen waar ze moeten liggen. Samen met u of uw architect kiezen we de verwarmingssystemen en pompen die het best passen bij uw project.

Onze installateurs werken alles af tot in de kleinste details. Zo bent u zeker van een betrouwbare installatie waarvan u onbekommerd kunt genieten. Plannen? Vertel ons wat u in gedachten hebt. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Neem contact op

Warmtepompen

Wenst u op een duurzame en energiezuinige manier te verwarmen? Opteer dan voor een warmtepomp, voordeel voor het milieu alsook voor uw portemonnee. Bovendien kan een warmtepomp ook sanitair water opwarmen. Door gebruik te maken van hernieuwbare energie gaan we voor een optimaal verwarmings- en warmwatercomfort.

Samen bekijken we welke oplossing bij uw behoeften past en het beste rendement geeft.

Neem contact op

Nieuwbouw & renovatie

Een grote nieuwbouw of een kleine verbouwing? Bij DELPA doen we elke opdracht met hart en ziel. Omdat we weten hoe belangrijk uw huis voor u is. Nood aan een nieuw verwarmingssysteem maar weet u niet hetwelk het beste bij u past?

Van bij de start van uw project denken we graag mee met u en uw architect. Over de systemen, technieken en materialen die het best bij uw situatie passen. Vertel ons wat uw plannen zijn. Wij zorgen graag voor een meerwaarde.

Van planning tot oplevering kunt u op ons rekenen. Voor betrouwbaar en netjes vakwerk. Uiteraard altijd tegen een correcte prijs.

Neem contact op