Schrijnwerkerij

NDW biedt samen met zijn partner VAN CUTSEM een zeer ruime waaier van buitenschrijnwerk aan. Wij werken voor zowel particuliere als professionele klanten.

Volledig naar uw smaak maken wij houten ramen en deuren die modern, eigentijds, klassief of zelfs retro zijn, zodat het perfect past bij de rest van uw woning.

  • Voor uw authentieke houten ramen met hedendaags comfort bieden wij u zeer elegante profielen aan die u een optimale lichtinval verzekeren. Deze profielen bieden wij aan in verschillende stijlen, onder meer de retrostijl. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.
  • Deuren die perfect bij uw stijl passen, geven altijd een meerwaarde voor uw woning. Daarom bieden we u naast een aantal standaarddeuren in hout, ook maatwerk. Een model of tekening van uzelf of uw architect volstaat voor ons. Zo stapt u altijd tevreden binnen in uw woning
  • Poorten en afsluitingen

Zeer recent hebben we ons atelier uitgebreid met moderne, computergestuurde machines zoals een kantenlijmer en een universele CNC. Een bezoek aan ons atelier is steeds mogelijk na afspraak. Een van onze sterke punten is het verwerken van hout in uw project of winkelinrichting. Dit kan gaan van een balie tot een volledige inrichting op maat, zoals paskamers, inbouwkasten.

Neem contact op

Bekijk hier een aantal realisaties. Wij staan garant voor vakmanschap.